Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás a megszokottakon túl!

Most akár 40%-os díjkedvezményt biztosítunk ügyfeleinknek!

  • A Magyarországon elérhető legszélesebb körű fedezet otthonára
  • és biztosított vagyontárgyaira;
  • Napi 24 órában elérhető prémium szolgáltatás;
  • Rendkívül magas felelősségbiztosítási összeg;
  • Életbiztosítással kiegészíthető.
Az általunk kínált lakásbiztosítással nyugodtan telhetnek napjai!
Kínálatunk egyedülálló a lakásbiztosítási piacon, hiszen a korábbi lakásbiztosítási termékekkel szemben sokkal rugalmasabb, szélesebb fedezetet nyújt, így teljeskörű, komplex szolgáltatással állunk rendelkezésére.
A szokásos károkon túl ajánlatunk lényegesen több fedezetet nyújt az előre nem ismert kártípusok bekövetkeztekor. Természetesen nem csak az épületben történt káresemények anyagi következményei ellen érdemes biztosítania magát, hanem az otthonában található ingóságok, értéktárgyak védelméről is érdemes gondoskodnia.

Lakásdoktor
A szerződés megkötésével igénybe veheti a lakásdoktor szolgáltatást, mely magas színvonalú, gyors és a nap 24 órájában – akár ünnepnapokon is – elérhető szolgáltatás.

Véletlen károkozás? Levesszük a terheket a válláról!
A felelősségbiztosítás keretében a biztosítótársaság átvállalja azokat a személysérüléses és szerződésen kívüli tárgyrongálást jelentő károkat, amelyekért Ön például, mint lakástulajdonos vagy építtető (pl. vétlen csőtöréssel a szomszéd lakónak okozott kár), mint balesetet okozó gyalogos vagy kerékpáros, vagy mint háziállattartó felelős harmadik személlyel szemben. A felelősségbiztosítás az EU valamennyi országára kiterjed.

Váratlan baleset? Kiegészítő Személybiztosítás!
A lakásbiztosítás megkötésével biztonságban tudhatja otthonát és vagyontárgyait is, azonban baleset bármikor előfordulhat, így érdemes a biztosítási védelmet lakásán túl saját magára is kiterjesztenie.

Lakás- és életbiztosítás egy termékben!
A termék innovatív tulajdonságaiból adódóan lehetősége van egyetlen biztosítás megkötésével olyan speciális életbiztosítási szolgáltatás igénybevételére, mellyel akár egy közepes összegű hiteltartozás kényszerű visszafizetése esetére is megteremtheti az anyagi biztonságot. A lakásbiztosítás mellett köthető kiegészítő életbiztosítási csomag a biztosításpiaci termékpalettán eddig fel nem lelhető, speciális kiegészítő, mely rendkívül egyszerűen megköthető.

Testre szabott díjakkal
Amennyiben egy-egy biztosítási évben nem történik káresemény, vagy három éves szerződést ír alá, folyamatos díjkedvezményt nyújtunk, ezáltal nem csak a biztosítási fedezettség mértéke, hanem az Ön által fizetendő díj is testre szabott.
A kár jellege Ajánlatunk többletszolgáltatása A szokásos biztosítások szolgáltatása
Vihar Ha a szél kárt okoz, térítjük! Csak az 54km/h feletti szél a biztosítási esemény.
Felhőszakadás Így nem értelmezhető, mert ha az eső kárt okoz, az térül. Csak a szabályzatban, vagy a meteorológia által meghatározott intenzitású eső által okozott károk térülnek.
Árvíz Az árhullám (gátszakadás nélkül is) által okozott károk térülnek, így a talajvíz-szint emelkedés, buzgár, vagy szivárgás is! Csak az elöntéssel okoztt károk térülnek (gátszakadás).
Földrengés Így nem értelmezhető, mert bármilyen jellegű földmozgás okoz kárt, az térül (pl. a megsüllyedés is). Csak az MSK 5-ös fokozatát elérő földmozgás okozta károk térülnek.
Tűz Elektromos készülékeknél, tovaterjedés nélkül is térül a tűzkár (pl. a TV kigyullad, de az nem terjed tovább), valamint a tűz nélküli füstkár is térül (pl. a szomszédban van tűz és a korom beszennyezi ügyfelünk lakását). Az elektromos készülékeknél a tűz csak tovaterjedésnél térül, valamint a “tisztán” füst, korom károk nem térülnek.
Robbanás A hangrobbanás, vagy a vákuum okozta károkat is fizetjük. A hangrobbanás vagy vákuum okozta károk kizárva.
Villámcsapás (másodlagos hatás) Nincs távolsági korlátozás, bárhol becsaphat az a villám, amely hálózati túlfeszültséget okoz. Csak bizonyos távolságon belül becsapódó villám okozta károk térülnek.
Túlfeszültség Térítendő az ebből eredő kár (pl. TV, video károsodása az áramszolgáltató egyenetlen szolgáltatása miatt). Nem biztosítási esemény.
Jégverés Az épület vakolat- és növénykárai is térülnek. Ezek egy hagyományos szabályzatban kizártak.
Hónyomás Nem csak az épületkárok térülnek, így a lecsúszó hó által keletkező ingóságkárok is. Csak épületkárra fizet.
Földomlás, csuszamlás Így nem értelmezhető, mert ha bármilyen jellegű földmozgás okoz kárt, az térül (pl. az emberi tevékenység miatt keletkező károk, vagy támfalak kárai is). Az emberi tevékenység miatt keletkező károk, vagy a támfalak kárai kizárva.
Idegen jármű okozta károk Bármely. Így ismert jármű által okozott károk is megtérülnek (akár saját jármű is!). Értelemszerűen csak az ismeretlen jármű okozta kár térül.
Üvegtörés Bármely minőségű üveg térül. A nyílászárók üvegezésén túl az üvegfalak, kopolit, vagy üvegtéglák repedése, bútorüvegek, tükrök kárai, stb. A kockázat gyakran korlátozott üvegfajtákra, vagy különböző kiegészítő modulokkal terjeszthető ki.
Kérjen bővebb információt, vagy ajánlatot az [email protected] e-mail címünkön!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.