Céljaink

Az Igazgyöngy Brókerház Kft. filozófiája, hogy komplex útmutatással segítse ügyfeleit saját anyagi biztonságuk megteremtésében akár magánemberként, akár vállalkozóként veszik igénybe szolgáltatásunkat!

A tudatos tervezés, a jövő anyagi biztonságának a záloga!
Az Igazgyöngy Brókerház Kft. munkatársa az élet minden szakaszában személyes pénzügyi tanácsadóként és kapcsolattartóként áll rendelkezésére. Ellenőrzi pénzügyeit befolyásoló szerződéseit, segítségével pénzügyi dokumentumait a pillanatnyi helyzet szerint aktualizálhatja. Rendszeresen javaslatokkal látja el Önt a lehetőségek és a jobb hozamok, valamint egyéb aktuális, előnyös ajánlatok tekintetében. Rendelkezésére áll a törvényi változások, növekvő bevételek esetén, vagy a lejáró szerződések kifizetésénél is megkeresi az Önnek legkedvezőbb megoldást.

Útmutató a személyes pénzügyi biztonság megteremtéséhez:
Munkatársunk először elemzi pénzügyi helyzetét. Elegendő a táppénze? Mekkora anyagi veszteség érné, ha munkaképtelenné válna? Mennyi hitel törlesztő részletet, esetleg mennyi albérleti díjat fizet a következő években? Mely területen tud a legjobban megtakarítani? Hogyan fektetheti be biztonságosan a pénzét és hogyan őrizheti meg reálértékét egyidejűleg? Hol kapja a legjobb kamatokat? Hány százalékos adókategóriába esik? Milyen módszerrel védheti bevételeit, óvhatja vagyonát?

Mit célszerű megtenni?

Összehasonlítani a biztosításokat!
Mely biztosításoknak van értelme, és melyeknek nem? Mely biztosítások kínálnak alacsonyabb biztosítási díjat, vagy jobb szolgáltatást? Esetleg mindkettőt egyszerre?

Adócsökkentésre -adókedvezmények igénybevételére- törekedni
Milyen lehetőségei vannak arra, hogy éljen a lehetséges támogatásokkal és kedvezményekkel és ennek köszönhetően kevesebb adót fizessen?

Biztosítani a jövőt!
Mekkora nyugdíjra számíthat és mit kell tennie, hogy kiegyenlítse a megélhetésében esetlegesen jelentkező hiányokat?

Bérlemény vagy tulajdon?
Egész életében albérletet akar fizetni, vagy inkább egy saját tulajdonú lakást vagy házat venne? A most törlesztendő hitelének költségei nem magasabbak a jelenleg elérhető hasonló konstrukciókénál?

A pénz helyes befektetése!
Hogyan tudja pénzét biztonságosan befektetni és tud garantált nyereségre szert tenni?

Független tanácsadás = jobb gondoskodás a pénzéről

A bevételek növelése és a költségek csökkentése = nagyobb biztonság Ön és Családja, valamint a pénze számára!
Fogyasztóként ma már alig látjuk át a dolgokat. Egyre több fajta adó, újabb és újabb járulékok és egyéb kötelezettségek terhelik bevételeinket. Rejtélyes és „szakzsargonban” megfogalmazott szerződési záradékok, és „kisbetűs” kikötések szerepelnek pénzügyi papírjainkon. Elöregedett szerződésekkel rendelkezünk, amelyek esetleg már régen nem fedik le valós igényeinket. A pénzügyi szerződéseknél a legnagyobb a káosz, hiszen Magyarországon több ezer pénzügyi termék létezik, és ahogy világunk egyre nemzetközibbé válik, fogyasztóként rövidesen ennek sokszorosával szembesülünk.

Az Igazgyöngy Brókerház Kft. függetlensége az Ön számára a következőket jelenti:

  • Nagy választék és objektív tanácsadás – több, mint 25 termékszolgáltatóval minden termékosztályban.
  • Személyre szóló, egyéni ajánlatok – a magyarországi szolgáltatók szinte teljes palettájáról.

Amennyiben kérdése van kérjük telefonáljon, írjon e-mailt, vagy kérdezzen a fórumon, és mi a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.